Izaberite stranicu

Kontakt

Kontaktirajte nas ili zakažite prezentaciju

Kontaktirajte Richfield tim kako biste razgovarali o vašem upitu i bilo kakvoj pomoći i savetima koji su vam možda potrebni. Možete im se obratiti pomoću donjih kontakt detalja.

Alternativno, možete poslati zahtev putem ove veb stranice pomoću kontakt obrasca.

POZOVITE NAS

Prodajni salon
+381 36 351 678
+381 66 630 630 9

Email

office@richfieldmattress.com

Privatnost podataka

PREMIUM KVALITET

Richfield program vam donosi iskustvo od pet zvezdica. Koju god liniju Richfield proizvoda da odaberete za svoj hotel, vaši gosti će uživati u predostima Richfield dušeka koji će im omogućiti najudobniji smeštaj dostojan hotela koji su odabrali.

Tradicija

Spoj tradicionalnog i inovativnog umeća londonskih dizajnera i vrhunskih majstora sa najfinijim prirodnim i pažljivo odabranim materijalima stvorili smo opsežna rešenja za opremanje hotela u kojima ispunjavaju sve uslove i standarde od dve do pet zvezdica.

INOVACIJE

Zahvaljujući svojim razvijenim sistemom, Richfield program se brzo prilagođava novim otkrićima, materijalima i tehnologijama kao bi došli do visokokvalitetnih rešenja za savremene potrebe hotela od vrhunskog proizvoda do brze reakcije u proizvodnji i snabdevanju.

SHOWROOM

Zakažite prezentaciju

Naš customer service vam stoji na raspolaganju da vam pomogne da napravite najbolje rešenje i dobijete prigodnu ponudu prema vašim potrebama.

Javite nam se da organizujemo konsultacije i prezentaciju naših modela.

kontakt Info

Očekujemo vas!

Ponedeljak / Petak

09h – 19h

Subota

09h – 15h

Nedelja

neradni dan

pozovite nas

Salon Richfiled Premium / Moja Soba
+381 36 351 678 / +381 66 630 630 9

posetite nas na adresi

Karađorđeva 264/L, 36000 Kraljevo

Email

office@richfieldmattress.com